Je kunt geen appels met peren vergelijken! Natuurlijk o zo waar, maar helemaal happy zijn met je huis of je plan van aanpak is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het inrichten van een huis kan soms best lastig zijn! Ben jij op zoek naar eigenheid, eenheid, kortom, een advies op maat? Wij kunnen ervoor zorgen dat al jouw interieurproblemen voorgoed tot het verleden behoren.

Een goed interieuradvies behoedt je niet alleen voor miskopen, maar helpt je ook om jouw interieur de kant op te laten groeien die jij voor ogen hebt. Niks leuker dan plannen maken!

Omdat geen opdrachtgever hetzelfde is maken we bij Appels & Peren interieurplannen in alle smaken. Wil je je huidige interieur een boost geven met een paar nieuwe, verfrissende aanwinsten? Leuk! Heb je hulp nodig omdat je hele interieur op de schop gaat? Kom maar op! Onderstaand vind je de 3 fruitige pakketten die wij aanbieden voor het omtoveren van je huis naar een nieuw thuis. 


mocht je na het lezen van bovenstaande toch een klein "halleluja"-momentje hebben, stuur ons dan vrijblijvend een berichtje!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Voorbeeld sfeerbeelden/moodboards